inspiratiemomenten in 2016!

INSPIRATIE MOMENTEN BIJ LAVANDULA:

 

In het nieuwe jaar kan je bij Lavandula inspiratie momenten bijwonen!!!

Dit zijn bijeenkomsten van 2 /2,5 uur op donderdagmiddag.

Ze zijn de afgelopen maanden in mijn hoofd tot stand gekomen, geïnspireerd door de mensen maar vooral door de natuur om mij heen.

Tijdens mijn Do-In lessen, en in mijn praktijk vertel ik vaak iets over de Chinese geneeswijzen, daarbij probeer ik verbanden te leggen met ons westerse denken, en altijd met de wereld, de mensen en de natuur om ons heen. we zijn daar een deel van, en resoneren mee op wat daar buiten ons gebeurt. Wat doet dit met ons lijf? Wat doet dit met ons op emotioneel en spiritueel vlak? Wat gebeurt er eigenlijk binnen in ons, en hoe reageert de wereld buiten ons op onszelf?

Vandaar het ontstaan van het plan om momenten te creëren, waarin ruimte is om dit meer aandacht te geven, om inzichten te krijgen, en zeker om je, net zoals ik, te verwonderen!

Tot nu toe zijn er 5 momenten gepland, wanneer je interesse hebt kan je deze alle 5 bijwonen. Of enkel kiezen voor datgene waar jou belangstelling ligt.

Wat gaan we doen?

We gaan vooral ervaren! Een deel van de middag zal ik iets vertellen over het betreffende onderwerp, maar je gaat ook zelf aan de slag! Met o.a. yoga oefeningen, meditaties, proeven tijdens de middag over voeding, en in het voorjaar de buitenlucht in!

 

 

AGENDA:

7 januari               : Klankschaalsessie; na een korte uitleg over de middag geef ik een yogales, zodat we daarna kunnen genieten van de klankschalen die door Christine de Graaf worden bespeeld. Samen het nieuwe jaar inluiden!!!

21 januari            : Aandacht voor je rug/ maken en krijgen van een gemberpakking; de winter maakt je rug extra kwetsbaar. Verzorg m goed door bepaalde oefeningen en geniet van de weldaad van een pakking!

11 februari           : Voeding en spijsvertering; welke voeding past bij jou? Een middag met yoga oefeningen en lekkers om te proeven.

25 februari           : De 5 elementen beleven. Vanmiddag uitleg over de Chinese elementen, en hoe je deze in je dagelijks leven terug vindt. Met yoga en meditatie om ze werkelijk te ervaren!

17 maart             : Lente!!! Tijd om weer naar buiten te keren! Als het weer het toelaat maken we een wandeling, om te zien wat de kracht van de lente kan doen!!

 

De inspiratie momenten zijn op donderdagmiddag van 13.30 – 15.30/16.00

Een losse middag volgen kost € 20,00 per persoon. Kies je ervoor om 5 middagen bij te wonen dan is dit € 90,00 per persoon.

Voor wie zijn de middagen? Voor iedereen die zich wil laten inspireren! Dus zegt het voort!!!

Een reactie plaatsen